Politica de retur

POLITICA DE RETUR

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru comenzile livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat ( in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data primirii dovezii ca produsul a fost returnat sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre noi, luandu-se in considerare data cea mai apropiata,in contul bancar al clientului pentru returnarea sumei.  

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi revandut ne rezervam dreptul de a refuza produsul. In eventualitatea in care produsul achizitionat ajunge la dumneavoastra si este nefunctional sau prezinta defect de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii (anuntarii) in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In acest caz plata transportului va fi suportat de JUCARIILE LUI PITICOT S.R.L.

Pentru a returna un produs, notificarea (anuntarea) se va face in scris pe adresa de e-mail: geaninastoian2@gmail.com sau la numarul de telefon 0764.168.658, alta modalitate de a ne contacta NU va fi luata in considerare (ex:Facebook ,Whatsap, Twiter, Instagram), in intervalul orar in care raspundem la notificari este 09:00 - 16:00 de luni pana vineri.